Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mecis'te 23 Nisan coşkusu

25 Nisan 2013 Perşembe günü yayınlandı TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine ilişkin olarak “Siyasi tablo ve verilen mesajlar da iyiydi. Milletimizin görmek istediği bir tablo vardı dünden beri” dedi.

Çiçek, TBMM Kreşi’ndeki 5 yaş çocukların 23 Nisan gösterisini izledi. TBMM Tören Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar İstiklal Marşı’nı ve 10. Yıl Marşı'nı okudu, çeşitli yörelerin halkoyunlarını oynadı. Çocukların gösterisi büyük beğeni topladı. Gösterinin sonunda Kafkas oynayan çocuğun cebinden Türk Bayrağı çıkarması büyük alkış aldı. Çocuk daha sonra Türk Bayrağını Cemil Çiçek’e hediye etti.

Etkinliğin sonunda bir konuşma yapan Çiçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm yurtta büyük bir coşkuyla, bir bahar havasında kutlandığını söyledi.

Siyasi atmosferin de iyi olduğunu ifade eden Çiçek, “Verilen mesajlarda iyiydi, Milletimizin görmek istediği bir tablo ardı dünden beri” dedi.

Çocukların Türkiye’nin geleceği olduğunu vurgulayan Çiçek, “Mesele bunların iyi yetiştirilmesi. Kendi kültürü kendi geçmişi ile barışık nesiller yetiştirirsek zannediyorum dünyanın en önde gelen ülkesi olmak için hiçbir sebep yok, hiçbir engel yok. Yeter ki bunlara barışı, özgürlüğü, demokrasiye ve Cumhuriyetin ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışalım” diye konuştu


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı