Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İzmir'deki Kutlamaların Adresi Tarihi Atatürk Lisesi Oldu

20 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı İzmir’de coşkuyla kutlanıyor. Kutlamaların ilk adresi Cumhuriyet Meydanı oldu.

Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen törende ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’na çelenk konuldu. Ardından İzmir Atatürk Lisesi’nde gençler gösterilerini sergiledi.

Kutlamalara; İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Hava Kuvvet Komutanı Akın Öztürk ve İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ın yanı sıra çok sayıda milletvekili ve İzmirli katıldı.

Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, gençlere hitaben yaptığı konuşmada, ”Savaşların olmadığı, sevginin ve hoşgörünün hakim olacağı bir dünya için Türk gençlerinin var gücüyle çalışacağından eminim” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Bandosu tarafından çalınan marşlar, kutlamalara katılanları coşturdu. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı milli sporcular ise yaptıkları akrobasi gösterileriyle izleyenleri büyüledi. İzmir’in çeşitli okullarından gelen gençlerin sergilediği halk oyunları ve dans gösterileri de büyük alkış aldı.

Tören sonunda, dünya çapında derecesi bulunan sporculara Vali Kıraç, Başkan Kocaoğlu ve Korgeneral Akın Öztürk tarafından madalya ve plaket takdim edildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı