Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

19 Mayıs Coşkusu

20 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gençler, 19 Mayıs Stadyumu'ndan Ulus'taki Atatürk Anıtı’na yürüdü.

Ulus'taki tören sırasında İşçi Partililer ile çevik kuvvet arasında gerginlik yaşandı. Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları başladı.

Törenlere katılan öğrenci grupları, Başkentli vatandaşlar ve üniversite öğrencileri, 19 Mayıs Stadyumu'nun önünden Ulus'taki Atatürk Anıtı’na yürüdü. Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği törenlerde, efeler de zeybek oynadı

Ulus'ta Atatürk Anıtı’na çelenk koymak isteyen İşçi Partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polisin heykele çelenk koyulmasına izin vermemesi üzerine İşçi Partililer tepki gösterdi. Partililerin çelenk koymakta ısrar etmeleri üzerine ise çevik kuvvet ekipleri heykelin önünde barikat oluşturdu.

Bunun üzerine partililer, İşçi Partisi Genel Merkezi'ne döndü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı