Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

23 Nisan Etkinlikleri

24 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 23 Nisan etkinlikleri kapsamında konteyner kentte Vanlı depremzede çocuklara yönelik şenlik programı düzenlendi.

Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, depremzede çocuklar ve konteyner kent sakinlerinin katılımıyla Hüsrev Paşa Konteyner Kenti'nde düzenlenen şenlik programında, Vanlı depremzede çocuklar gönüllerince eğlendi.Kale Konteyner Gençlik gönüllülerinden oluşan ekibin skeciyle başlayan şenlik programında konuşan Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel, bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Çocukların, bir ülkenin geleceği olduğuna dikkat çeken Vali Yardımcısı Özel, en kötü günün 23 Nisan kadar güzel olması temennisinde bulundu. Özel’in konuşmasının ardından çocuklar arasında çeşitli yarışmalar düzenlendi.

Programın sonlarına doğru, konteynerlerdeki çocuklardan oluşan ve 5 gün içinde toparlanarak kurulan halk oyunları ekibinin oynadığı yöresel oyunlarla çadır kentteki çocuklar eğlendi.
Şenliğin sonunda,e yarışmada dereceye giren çocuklara ödülleri, Van Vali Yardımcısı Mehmet Özel ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir tarafından verildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı