Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

TRT'ye ''Kooperatifleşmeye katkı'' ödülü

22 Aralık 2012 Cumartesi günü yayınlandı Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altun Yaldız, kooperatiflerin varlıklarını davam ettirebilmesi için tek çatı altında toplanmaları gerektiğini söyledi.

Uluslararası Kooperatifçiler Yılı Kapanış Toplantısı ve ödül töreni, Congresium Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Törene; Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altun Yaldız, Milli Kooperatifçiler Başkanı Muammer Niksarlı katıldı.

Yaldız burada yaptığı konuşmada, kooperatiflerin giderek daha önem kazanmaya başladığını kaydetti.

Kooperatiflerin kendilerini günün şartlarına göre güncellemesi gerektiğinin altını çizen Altun, bunun için tek çatı altında toplanmalarının büyük önem taşıdığını bildirdi. Bakan Yardımcısı Fatih Metin de konuşmasında toplumsal barış, huzur ve güvenliğin sağlanması için kooperatifçiliğin giderek geleceğe hazırlanması gerektiğini kaydetti.

Türkiye’nin dünyada adından bahsedilir 10 markayı oluşturmayı hedeflediğini kaydeden Metin, bu markaların oluşturulmasında, Türkiye’nin kooperatiflerine büyük görev düştüğünü dile getirdi. Bakan Yardımcısı, kooperatiflerin sorunlarına da değinerek, sorunların çözülmesi için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını da aktardı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı