Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Polis Teşkilatı balosu

12 Nisan 2013 Cuma günü yayınlandı Türk Polis Teşkilatının 168. Yıldönümü kutlamaları İstanbul Tozkoparan Polis Evi’nde gerçekleşen balo ile sona erdi.

Polis balosu, medya ve sanat dünyasını bir araya getirdi.Türk Polis Teşkilatının 168. Yıldönümü kutlamaları görkemli bir finalle sona erdi. İstanbul Tozkoparan Polis Evi’nde gerçekleşen Polis Balosu medya ve sanat dünyasını bir araya getirdi. Geceye başta İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu olmak üzere İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Cumhuriyet Baş Savcısı Turan Çolakkadı, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Zekeriya Öz, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Tiyatrocu Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Devlet Sanatçısı Sezen Cumhur Önal, Sanatçı Muazzez Ersoy, Sanatçı Nuri Sesigüzel, Tiyatrocu Metin Yıldız, Sinema Oyuncusu Oktay Kaynarca, Sanatçı Yıldız Tilbe, Cihan Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Hakan İnce ve birçok ünlü sima gecede yer aldı. Gece polis bandosunun çaldığı müziklerle başladı.

Daha sonra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın kutlama pastasını kesmesi ile devam etti.Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul’un dünyanın en huzurlu şehirlerinden biri olduğunu söyledi.

Vali Mutlu sözlerine şöyle devam etti: “Emniyet teşkilatımızın 168. yıldönümü Emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun diyorum. Bu gece vesilesi ile gelen herkese hoş geldiniz diyorum. Emniyet teşkilatımızı gururlu bir haftayı tamamladı. Emniyet teşkilatı, şehitleri olan ve gazileri olan bir teşkilat. Bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Onların emaneti olan ülkemizde huzur içerisinde yaşıyoruz. Dünyanın en huzurlu şehirlerinden birinde olduğumuzu hepimiz biliyoruz. Bunu daha iyiye taşıyabilmek için emniyet teşkilatımızın gece gündüz çalıştığını biliyoruz. Bu meslek gönül mesleğidir. Eğer bu işi severek yapıyorsanız yorgunluklarınız derinlikte hissedilmiyor.” İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ise konuşmasında halk ile iç içe olmayan bir polis teşkilatının başarılı olamayacağını söyledi.

Müdür Çapkın sözlerini şöyle sonlandırdı: “Polis teşkilatımızın 168. yıldönümünü 1 haftalık etkinlikle kutluyoruz. Bu gece de final gecemiz. Halk ile iç içe olmayan bir polis teşkilatının başarılı olacağını kimse söyleyemez. Her seferinde söylüyoruz. Sık sık aynı şeyi söylüyoruz. Halkımızın başı ağrısa bizi arasın diyoruz. Bu gece de yine halkımızla iç içeyiz.“ En büyük organizasyonlarda bile polis teşkilatının başarı ile çıktığını dile getiren Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, polis teşkilatının vatandaşın huzuru için gece gündüz çalıştığını söyledi.

Atalay şöyle konuştu: “Ülkemizin huzuru ve mutluluğu için gece gündüz çalışan bir teşkilatın dimdik ayakta durduğunu görüyorum. Zaman zaman polis eleştiriliyor. Eleştirilirken de haksızlık edildiğini de dünya rakamlarını da göz önünde bulundurarak söylüyorum. Biz gerek olimpiyat adaylığında gerek diğer adaylıklarımızda hep en çok sorulan soru ‘Güvenlik sorununu nasıl çözeceksiniz?‘ oldu. Geçmişe baktığımızda ise büyük organizasyonlarımızda hiç kimsenin burnunun kanamadığını görüyoruz. Bunu polis sağlıyor. Özellikle son zamanlarda gittikçe artan güler yüzlü son derece şefkatli polis imajı da teşkilatımıza eklendi.”Sarkıcı Muazzez Ersoy, Türk Polisine çok güvendiğini söyledi.

Ersoy, “Türk Polisi her geçen gün büyüyen bir teşkilat. Ben nice 168. yıllara diyorum. Türk Polisi her geçen gün yeniliklerle dev gibi büyüyor. İnşallah gelecekte şuanda olduğunu gibi barış, sevgi, huzurlu zamanlar olur.” dedi.

Polis teşkilatının çocuklarının ve akrabalarının teminatı olduğu söyleyen sanatçı Nuri Sesigüzel sözlerine şöyle devam etti: "Nice 10 Nisanlara inşallah. İnşallah sağ kalıp her sene bugünleri görürüz. Onlar çocuklarımızın, hanımlarımızın teminatı. Son zamanlarda polis teşkilatının gençleştiğini görüyoruz. Allah her seneyi sağlıklı neşeli bu seneleri görmemizi nasip eder. "


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı