Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Köşk'te görüşme trafiği

15 Mart 2013 Cuma günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ikinci kez CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonu olan Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı'nı Çankaya Köşkü’nde kabul etti.

Şampiyon bayan voleybolcular Cumhurbaşkanı Gül’e, imzalarının bulunduğu forma ve voleybol topu hediye etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve beraberinde, ikinci kez CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonu olan Vakıfbank Bayan Voleybol Takımı’nı Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Gül’ün, başarılarından dolayı Vakıfbank Bayan Voleybol takımını kutladığı kabulde, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Voleybol Federasyonu Başkanı Abdullah Özkan Mutlugil, Voleybol Federasyonu As Başkanı Hasan Burak Sertcan, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan, Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan ve Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Ömer Faruk Ergin de hazır bulundu.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen kabulde, şampiyon voleybolcular Cumhurbaşkanı Gül’e, imzalarının bulunduğu forma ve voleybol topu hediye etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı