Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

100 güler yüz

10 Şubat 2013 Pazar günü yayınlandı Gençlik ve Spor Bakanlığı, Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Abdülkadir Mahmutoğlu başkanlığındaki heyet, Konya'daki temasları çerçevesinde Necmettin Erbakan Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Mahmutoğlu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Akgün ile görüştü.

Mahmutoğlu, görüşmede yaptığı konuşmada, Bakanlık olarak gençlerin gelişimine büyük önem verdiklerini söyleyerek, bu yıl sömestr tatilinde Doğu ve Güneydoğu illerindeki başarılı lise öğrencilerini Batı illerindeki akranlarıyla buluşturma projesi uyguladıklarını belirtti.

''Yüz Güler Yüz'' olarak adlandırılan proje çerçevesinde 250 öğrenciyle birlikte Konya'yı da ziyaret ettiklerini ifade eden Mahmutoğlu, bu çerçevede liseli gençlerin ilk kez uçak ve hızlı trenle de tanıştıklarını da dile getirdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Birol Akgün de gençler arasında entegrasyonu hızlandıracak olan bu tür projeleri içtenlikle desteklediklerini vurguladı.

Akgün, Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak gençliğin benlik ve kimlik gelişimine büyük önem verdiklerini, bu amaçla Konya'da da pek çok projeyi yürüttüklerini ve her türlü işbirliğine hazır olduklarını kaydetti.

Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat

Yayıncı: Rıfat Yerilkaya


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı