Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kışın köy hayatı zorlaşıyor Haberi

24 Ocak 2013 Perşembe günü yayınlandı Türkiye'nin doğusu, soğuklar nedeniyle zor günler geçirirken, batısında bahardan kalma günler yaşanıyor.

Hava sıcaklığının 18- 19 derece olduğu Ayvalık'ta vatandaşlar, deniz kenarlarındaki kafeteryalarda oturup güneşin tadını çıkardı.

Afyonkarahisar'dan, Bolu'ya kadar birçok ilden ara tatil için Ayvalık'ı tercih eden üniversite öğrencilerinden bazıları, bahardan kalma bir gün bulduklarını ve güneşin keyfini çıkarmak için deniz kenarında oturarak çay içtiklerini söyledi.

Yoğun yağmur ve lodosun arından güneşin kendini göstermesi ve hava durumunun mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bölgede oturan vatandaşları da evlerinden sahil kesimlerine sürükledi.

Deniz kenarındaki kafelerde oturanların yanı sıra kordonda yürüyüş yapanlar ve balıkçılar da güneşli havanın tadını çıkardı.

Muhabir: Hakan Firik

Yayıncı: Zafer Akpınar


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı