Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İç kesimlerde sis ve buzlanma

15 Ocak 2013 Salı günü yayınlandı Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürürken bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Kars’ta eksi 26 derece olarak ölçüldü.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Balkanlar üzerinden gelen soğuk hava, Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki etkisini sürdürüyor.

Gece en düşük hava sıcaklıkları Kars'ta eksi 26, Ardahan'da eksi 25, Erzurum'da eksi 23, Erzincan'da eksi 17, Iğdır'da eksi 14 ve Ağrı'da eksi 11 derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının Kars'ta eksi 13, Ardahan ve Ağrı'da eksi 10, Erzurum'da eksi 9, Erzincan'da eksi 7 ve Iğdır'da eksi 6 derece olması tahmin ediliyor.

Aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle Erzurum'da 144, Ağrı'da 108, Kars'ta 29 ve Iğdır'da 21 olmak üzere toplam 302 köyle ulaşım sağlanamıyor.

Bölgede kar kalınlıkları Kars ve Ağrı'da 40, Erzurum'da 30, Ardahan'da 10 ve Iğdır'da 6 santimetre olarak ölçüldü .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı