Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Başbakan Paris'teki olayı yorumladı

11 Ocak 2013 Cuma günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fransa'da 3 kadın PKK'lının öldürülmesi olayına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan, Paris'te 3 PKK'lının öldürülmesi olayıyla ilgili olarak,''Örgüt içi hesaplaşma veya provokasyon olabilir. Olayın aydınlanmasını beklemekte fayda var'' diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Senegal'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Başbakan Erdoğan, Paris'te, Kürdistan Enformasyon Bürosu'nda 3 PKK'lı kadının öldürülmesiyle ilgili, ''Olayın önce aydınlanmasını beklemek lazım, hemen bir yorum içerisine girmek yanlış olur. Bu bir iç hesaplaşma olabilir, bunun yanında şu anda teröre karşı bizim vermiş olduğumuz bir mücadele var, mesafe almak istiyoruz, bunu arzu etmeyenler de var. Bunlar tarafından da böyle bir provokatif çaplı bir girişim de olabilir, sabırlı olup aydınlanmasını beklemek lazım diye düşünüyorum'' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı