Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bonomo İddialarına Trt'den Cevap

23 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı TRT, Türkiye'nin Eurovizyon şarkısı ile ilgili internet üzerinden bazı gerçek dışı bilgiler yayıldığına dikkat çekerek, “Can Bonomo ve TRT, Eurovizyon için var güçleriyle çalışmaktadırlar.

” açıklamasını yaptı.Açıklamada, TRT'nin, Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için titiz bir çalışma yürüttüğü, yüzlerce sanatçıyı ve eserlerini incelediği, sanatçının bireysel kimliğini değil de sanatçı kimliğinin esas alındığı belirtildi.

"Bu yıl 57.’si düzenlenen Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için sanatçımız Can Bonomo’yu seçme kararı aldık." denilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Türkiye kamuoyunun büyük desteğini alan ve hemen her kesim tarafından beğenilen Can Bonomo ve Eurovizyon şarkımız, 26 Mayıs’ta Azerbaycan’da düzenlenecek yarışmanın en büyük favorilerindendir. Türkiye kamuoyunun beğendiği Eurovizyon şarkısını, sanatçımız Can Bonomo ve TRT kurumu, yurt dışında da tanıtmaktadır. İnternet üzerinden yayılan bazı 'gerçek dışı bilgiler' kamuoyunu yanıltıcı niteliktedir. Provokatif amaçlı yayılan bilgilerin hiçbiri doğru değildir. TRT kurumu ve sanatçımız Can Bonomo 57. Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi en iyi biçimde temsil etmek için var güçleriyle çalışmaktadırlar."


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı