Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Erdoğan'a uğur tespihi

29 Eylül 2012 Cumartesi günü yayınlandı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, evinden AK Parti Genel Merkezi'ne giderken Subayevleri'nde konvoyu durduran bir galerici ateş kehribarı hediye etti.

Başbakan Erdoğan, bugün sabah saatlerinde AK Parti Genel Merkezi'ne gitmek üzere Subayevleri'ndeki evinden ayrıldı. Subayevlerinden ayrılırken esnafa da selam veren Erdoğan'ın konvoyunu Gazi Otomativ'in sahibi Gazi Demiroğlu durdurdu. Erdoğan'ın makam aracına yaklaşan Demiroğlu'na korumalar kapıyı açtı. Demiroğlu, bir süre sohbet ettiği Erdoğan'a tespih hediye etti

Demiroğlu, İHA'ya yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan’ın giriş çıkış saatlerinde onu uğurlamak üzere kapılarının önünde otururken, arkadaşlarına, tespihini Başbakan’a armağan etmek istediğini söylediğini ifade etti.

Demiroğlu, “Başbakan o sırada çıkış yaptı. Tespihi uzatarak, ’bunu size hediye etmek istiyorum’ dedim. Sağ olsun, kendisi de kırmadı bizi, durdu. Tespihi hediye ettik. Şeref verdi bize. Özel tasarlanmış, Başbakan için yapılmış bir şey değil” dedi.

Tespihin özelliklerinden de bahseden Demiroğlu, tespihin ateş kehribarı olduğunu belirtti.

Demiroğlu, tespihin imamesinin arkadaşı tarafından Trabzon’da kendisine özel olarak yapıldığını kaydetti.

Demiroğlu, “İmamesi de arkadaşımın hediyesi. Onu da nasip oldu Başbakan’a vermek” diye konuştu

Başbakan Erdoğan'ın zaman zaman çaylarını içtiğini anlatan Demiroğlu, "Sohbetini, muhabbetini yapar. Bir çocuk görsün, durur, hediyesini vermeden boş geçmez. Bize de böyle bir hediye vermek nasip oldu. Bize şeref verdi. Dert çekmesin, tespih çekmesin diye bu tespihi hediye ettim" şeklinde konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı