Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Egemen Bağış'ın acı günü

27 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ın kayınvalidesi Naciye Şener, son yolculuğuna uğurlandı.

Naciye Şener’in cenaze namazı Bursa Emirsultan Camii'nde ikindi namazının ardından kılındı. Törene, Bakan Egemen Bağış ile eşi Reyhan Bağış, çocukları Egehan ve Ecehan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İbrahim Kutluay, Demet Şener, Cavit Çağlar, Bülent Eczacıbaşı, Nihat Özdemir, ilçe belediye başkanları, bakanlık bürokratları ve vatandaşlar katıldı.

Çok sayıda sanatçı ve işadamı da cenazeye çelenk gönderdi. Tabutun başında dua eden Reyhan Bağış, gözyaşlarına boğuldu. Bağış’ı yakınları teselli etti. Cenaze namazını Bursa Müftüsü Mahmut Gündüz kıldırdı. Bakan Faruk Çelik ile Binali Yıldırım, Bağış ailesine başsağlığı diledi. Şener’in naaşı, kılınan namazın ardından Emirsultan Mezarlığı'na defnedildi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı