Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Erzincan'a kar düştü

3 Eylül 2012 Pazartesi günü yayınlandı Bitlis ve ilçelerinde sabah saatlerinde etkisini gösteren ve yaklaşık 15 dakika devam eden sağanak yağış ve dolu, kenti beyaza bürüdü.

Tatvan’da sabah 10.30 sıralarında aniden bastıran dolu yağışına vatandaşlar hazırlıksız yakalanırken, fındık büyüklüğünde yağan doludan korunmaya çalışan vatandaşlar saçak altlarına sığınmak zorunda kaldı. Yaklaşık 15 dakika devam eden dolu ve sağanak yağış sebebiyle ilçedeki ara sokaklar ve evlerin önünde irili ufaklı su göletleri oluştu.

Öte yandan, yağışın şiddetini azaltmasıyla balkona çıkan vatandaşlar dolu yağışından sonra araçların üzerini ve yerleri beyaza bürüyen manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Fındık büyüklüğündeki dolu karşısında çok şaşırdığını belirten Özgür Akay, ilk defa bu denli büyük dolu gördüğünü söyledi.

Yağışın yaklaşık 15 dakika devam ettiğini anlatan Akay, “Yağıştan sonra dışarıya baktığımızda her yer beyaza bürünmüştü. Gördüğümüz manzara karşısında çok şaşırdık. Yazın ortasında resmen kışı yaşadık. Her yeri su bastı” diye konuştu .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı