Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Tren Cayır Cayır Yandı

5 Mayıs 2013 Pazar günü yayınlandı Nazilli’de tren yangını hemzemin geçit görevlisinin dikkati sayesinde ucuz atlatıldı.

Denizli-İzmir seferini yapan trenin Nazilli garına girişi sırasında arkasından dumanlar çıktığını gören görevlinin uyarısı ile muhtemel bir facia erken müdahale ile can kaybı ve yaralanan olmadan ucuz atlatıldı. Edinilen bilgiye göre, Denizli-İzmir seferini yapan Salih Kavak yönetimindeki 32262 sefer sayılı 17.45 treninde bilinmeyen sebepten dolayı yangın çıktı. Nazilli garına yaklaşan trenin arka kabinindeki alevleri gören Cumhuriyet Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi hemzemin geçit görevlisi Ali Rıza Çakar durumu Nazilli Gar Müdürlüğüne bildirdi. Trenin arka kısmından duman çıktığını bildirilmesi üzerine Nazilli garına yanaşan trenden yolcular acil olarak boşaltıldı. Yolcuların tahliye edilmesi için olay yerine çok sayıda polis gönderildi. Nazilli Belediyesi İtfaiyesinin müdahalesi sonucu trenin arka kabininde çıkan yangın kontrol altına alındı. Trendeki üç vagon yolcular büyük panik yaşarken, bir yandan da cep telefonlarıyla yakınlarına haber verdi. Trende bulunan 50 kadar yolcu güvenli bir şekilde tahliye edilirken, yangının elektrik aksamından çıkmış olabileceği ve yangının çıkış sebebinin teknik heyetin incelemesinden sonra belirleneceği öğrenildi. Tren içerisinde bulunan Aydın ve İzmir’e gidecek olan yolcuların otobüsler aracılığı ile gönderildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı