Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Vahşeti kınıyorum''

11 Ocak 2013 Cuma günü yayınlandı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç: Bir insanın hayatına bu şekilde son vermek çok vahşice. Kötü bir olay üzüntü duyduk...

Aralarında PKK'nın kurucularından Sakine Cansız'ın da bulunduğu 3 PKK'lı kadının Paris'te öldürülmesine ilişkin AK Parti'den ilk tepki Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'ten gelmişti. Hüseyin Çelik, örgüt içi çekişmeye işaret etmişti.

ARINÇ: VAHŞİCE, ÜZÜNTÜ DUYDUK

Fransa'da 3 kadın PKK'lının öldürülmesi sonrası hükümet cephesinden ilk açıklama geldi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,'Bir insanın hayatına bu şekilde son vermek çok vahşice. Kötü bir olay üzüntü duyduk. Niçin öldürüldüklerine dair herhangi bir bilgimiz yok' diye konuştu.

DOKUNULMAZLIKLAR TEKRAR GÖZDEN GEÇİRİLEBİLİR

BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda da gazetecilierin sorularını yanıtladı. Arınç,'Konuyu tekrar gözden geçirmekte yarar olabilir' dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı