Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Erzurum'da umut kesildi

5 Nisan 2012 Perşembe günü yayınlandı Erzurum'da baraj göletinde boğulan 5 TEDAŞ işçisinden 4’ünün cesetlerine ulaşıldı.

İşçilerden Rıdvan Takım ve Mustafa Arifoğulları’nın cesetleri çıkarılırken, iki işçinin cesedinin çıkarılması için takviye ekip istendi. Erzurum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği ekipleri tarafından çıkarılan Takım ve Arifoğulları’nın cesetleri ambulansla Erzurum’a götürüldü.

Dün akşam saatlerinde elektrik direğindeki bir arızayı tamir etmek için bindikleri şişme botun buz parçasına çarparak yırtılması sonucu Karasu 2 baraj göletinin sularında kaybolan TEDAŞ işçilerini arama çalışmaları gün boyu sürdü. Askeri helikopterin de destek verdiği arama çalışmaları sonucunda ilk önce işçilerden Rıdvan Takım’ın cesedine ulaşıldı.

Daha sonra yeri tespit edilen 3 işçiden Mustafa Arifoğulları’nın da cesedi sudan çıkarıldı. İki işçinin cesetlerini bulundukları yerden çıkarma ve kalan bir işçiye ulaşma çalışmaları ise sürüyor. Arama çalışmalarını Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış da bindiği bottan takip ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı