Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

''Sır küpü''ne tepkiler

13 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, 'sır küpü' olarak nitelediği MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili eleştirdi.

Başbakan Erdoğan'ın MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a hukuk dışı görevler verdiğini öne süren Vural, 'Bu sır küpü, PKK terör örgütüyle müzakereler yapıyor. Başbakan adına terör örgütüyle her konuda yüzde 95 mutabakata varıyor, milletin evlatları pazarlık masasına oturduğun teröristler tarafından da şehit ediliyor. ' dedi.

Hükümetin Suriye politikasını da sert dille eleştiren Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Suriye konusunda savaş çığırtkanlığı yaptığını öne sürdü. Hükümetin savaşa körükle gittiğini ileri süren Vural, Suriye konusunda 1 Mart tezkeresinin diyetinin ödenmek istendiğini kaydetti.

Hükümet'in NATO'yu göreve çağırmasını eleştiren Vural, 'NATO'yu görevi çağırıyor. NATO'nun ne işi var Suriye'de? Türkiye Cumhuriyeti devletine eğer bir tehdit varsa, Türkiye bu tehdidi giderecek güce sahiptir. ' diye konuştu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı