Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

5 Yıl Sonra Konuştu

11 Şubat 2012 Cumartesi günü yayınlandı NTV'ye konuk olan Sezen Aksu, yeni anayasaya dönük beklentilerini anlattı.

NTV ekranlarında Mehmet Barlas'ın sunumuyla ekrana gelen ' 45 dakika ' nın konuğu olan ünlü sanatçı Sezen Aksu ' Yeni anayasa umarım her şeyi değiştirir ' dedi.

İnsanın kendi kimliğini seçerek dünyaya gelmediğine dikkat çeken Sezen Aksu ' Herkes kendi kimliğini korumadığı zaman kendini o topluluğa ait hissedemez. İşte o zaman insanlar kendini ayrık otu gibi hissederler. Bir de adalet dağıtmak zor iştir ama vicdan gözüyle bakmak lazım. Hiç kimse kendini seçerek gelmiyor dünyaya. ' dedi.

Türkiye'deki olgunlaşma sürecinin uzun bir zaman alabileceğini söyleyen Aksu ' O zaman hakları paylaşırken vicdanımızı dinlemek lazım. Benim zannettiğimiz hiç bir şeyi kendimiz yapmadığımız için belki bu manada olgunlaşma sürecimiz epey bir zaman alabilir ama neticede kimse kendini seçerek gelmiyor dünyaya. ' diye konuştu.

BEYAZ GAZETE



HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı