Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bahçeli geleneği bozmadı

20 Ağustos 2012 Pazartesi günü yayınlandı Irak yönetiminin vize vermemesinden dolayı bayram namazı için Kerkük’e gidemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İnşallah ilerleyen yıllarda bir bayram namazını yine aynı düşünceyle Kerkük’te eda etmeyi düşünüyorum.” dedi.

Bahçeli, bayram namazını Kerkük’teki Nur El Kebir Camii’inde kılmayı planlamıştı.Bayramı Ankara’da geçiren tek siyasi parti lideri olan Devlet Bahçeli, bayrama namazını Ankara Gazi Mahallesi’ndeki Gazi Camii’nde kıldı. Ardından Bahçeli, MHP’nin merhum kurucu lideri Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti. Bahçeli burada mezara karanfil bıraktı, su döktü ve dua etti. Mezarlıktaki odada bir süre oturan Devlet Bahçeli, ayrılırken de gazetecilerin sorularını cevapladı. Bayram namazını Türkmeneli Kerkük’teki Nur El Camii’nde eda etmeyi düşündüklerini söyleyen Bahçeli, “Ancak Cenab-ı Allah nasip etmedi.” ifadesini kullandı. Bahçeli, “İnşallah ileriki yıllarda bir bayram namazını yine ayını düşünceyle Kerkük’te eda etmeyi düşünüyorum.” diye ekledi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Müslüman topluluklarda şu an için çok acı Sonuçlarla gelişmekte olan olayların bir Son verilerek istikrar, barış ve demokrasi ortamının sağlanmasını temenni ediyorum.” temennisinde bulundu.

Bahçeli açıklamasında, Türk dünyasının, Türkmeneli’nin ve vatandaşların Ramazan Bayramı'nı da kutladı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı