Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Demet Akalın'a Saldırı

28 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan Yakın Doğu Üniversitesi'nde yapılan bahar şenliklerinde sahne alan ünlü şarkıcı Demet Akalın ummadığı bir sürprizle karşılaştı.

KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da bulunan Yakın Doğu Üniversitesi'nde yapılan bahar şenliklerinde yarım kalan Demet Akalın konserinde dün gece meydana gelen olaylarla ilgili 3 kişinin tutuklandığı bildirildi.

YDÜ'de dün akşam sahne alan Demet Akalın ummadığı bir sürprizle karşılaştı. Protestolara ünlü sanatçının geçen yıl Antalya'da verdiği bir konserde kendisini izleyenlere sarf ettiği "Dağdan mı indiniz, Diyarbakır'dan mı geldiniz? Niye oynamıyorsunuz" şeklindeki sözlerin neden olduğu iddia edildi.

Dün akşamki konserinde sahneye çıkan Demet Akalın ilk şarkısını söyledikten sonra kalabalık içindeki bir öğrenci grubu pankart açtı ve sanatçıya pet şişe fırlatmaya başladı.

Kısa bir şok yaşayan Akalın, Diyarbakır kökenli öğrencilerin protestosunun devam etmesi üzerine sahneden ayrıldı. Kürt kökenli öğrencilerin protestoları uzun süre devam ederken, konser alanında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Olayı görüntüleyen Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) Kameramanı Abdullah Suiçmez'e demir çubuk ve tabure ile vurarak darp eden, kamerayı kıran ve orkestra ekip elemanları olduğu ifade edilen 22 yaşındaki M.İ. ile yere düşen Suiçmez'e vurmaya devam eden 22 yaşındaki M.K ve 25 yaşındaki E.Ş tutuklandı.

Kameraman Suiçmez tedavi altına alınırken, polis olaylarla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı