Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Fener'de Liste Sürprizi

21 Mayıs 2012 Pazartesi günü yayınlandı Fenerbahçe'nin yeni yönetim kurulu listesinde yer almayan Ali Koç, ailevi nedenlerden dolayı yeni yönetim kurulu listesinde yer almadığını söyledi.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede yeni yönetim kurulu listesinde yer almayan Ali Koç öğle saatlerinde oy verme işleminin yapıldığı salona girerek, 11 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ali Koç, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, “Buradan çıkacak sonuç Fenerbahçemize katkı sağlamaya devam edecek. Şahsım ile ilgili çok fazla spekülasyon oluyor. Böyle spekülatif bir durum yok. Bazı kararlar tercihen verilir bazıları mecburen verilir. Bazı kararlarda gönül önde gider mantık sonra gelir. Bazen de tam tersi olur. Burada hepsi karmaşık bir durumdaydı. Ama bazı ailevi nedenlerden dolayı üzülerek de olsa bu kararı almak zorundaydım. Burada öncelikle başkanımıza bana anlayış gösterdiği için ve bana icazet gösterdiği için çok teşekkür etmek istiyorum. Burada çok farklı bir durum yok benim ismim olmayacak ama cismim olacak. Yeni yönetim kurulundaki arkadaşlarımla da görüştüm. Ben 3 Temmuz'dan buyana olduğu gibi bundan sonrada maddi manevi kulübün yanında olacağım. Burada değişen bir şey yok. Bu alınması gereken bir karardı” dedi.

“BELKİ BİR AY SONRA BAKTIĞINIZ ZAMAN FENERBAHÇELİLER ENDİŞE ETMEMELERİ GEREKTİĞİNİ GÖRECEKLER”

Tutuklu bulunan Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan İlhan Ekşioğlu’nun bulundukları durumdan çıkana kadar ve Fenerbahçe’nin yaşadığı sıkıntıların sonuçlanana kadar kulübe destek vermeye devam edeceklerini söyleyen Koç, “Sadece resmiyette benim ismim olmayacak. Diğer taratan benden beklendiği kadar, elimden geldiği kadar kulübüme hizmet vermeye devam edeceğim. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Belki bir ay sonra baktığınız zaman Fenerbahçeliler endişe etmemeleri gerektiğini görecekler. Benim yine kulübün içinde olduğumu görecekler. Diğer taraftan kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza arkamda durdukları için teşekkür ederim. Fenerbahçe'nin önü açıktır. İyi günler bizi bekliyor” şeklinde konuştu.

Oy vermek için salona gelen kongre üyeleri, özellikle listede Ali Koç'un ismini göremeyince adeta şok oldu. Ali Koç'un listede yer almaması nedeniyle büyük üzüntü yaşayan kongre üyeleri, bazı yöneticilere de bu üzüntülerini ilettiler .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı