Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gündem 1 Mayıs olayları

3 Mayıs 2013 Cuma günü yayınlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü dolayısıyla İstanbul’da yaşanan olayları kınadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yaşamları boyunca emeği, örgütlülüğü, demokrasiyi, Cumhuriyeti, bağımsızlığı, özgürlüğü ve barışı savunan emekçilerin, işçilerin bayramını kutladığını belirten Kılıçdaroğlu, bugün Anayasa’nın temel hak ve özgürlüklerle ilgili hükümlerinden biri olan gösteri ve yürüyüş hakkının ihlal edildiğini belirterek, ileri demokrasi diye diye demokrasinin katledildiğini öne sürdü. Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Danışma Günü dolayısıyla İstanbul’da yaşanan olayları da kınadı. Taksim’den uzakta CHP Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, aydınları, işçileri ve halkı gazlatan, coplatan, tüm ulaşım yollarını kesen AK Parti hükümetini kınadığını belirtti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı