Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şike davası'nda 13. duruşma

1 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı Gazeteci Yazar Lube Ayar, 10 aydır Metis'te olan Aziz Yıldırım'ın Cuma günü çıkacağını söyledi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Burada Laf Çok programına konuk olan Gazeteci Yazar Lube Ayar, Aziz Yıldırım'ın sağlık durumundan bahsetti.

Aziz yıldırım 'ın sağlık durumunun endişe verici olduğunu ifade eden Lube Ayar, 'Yıldırım 'ın kızları Hande ve Gülşah ile konuştum onlarda kırgın ve kızgın olduğunu söylediler. Hakikaten eşi benzeri görülmemiş dünyada da örneği olmayan bir şekilde 10 aydır böyle bir suçtan tutuklu yargılanıyor. Bir kız çocuğuna tecavüz eden iki tane hayvan dört ay sonra tahliye oluyor. Bu ülkenin adalet sisteminden bahsediyorsak eğer, o da bu sistemin bir parçası. Şike yapıldığına inanmıyorum ama olsa bile çok açık bir futbol suçuysa, sportif bir suçsa sportif ceza yeterli ' şeklinde konuştu.

'AZİZ YILDIRIM KIZGIN, FAZLASIYLA ÜZÜNTÜLÜ '


Yıldırım'ın 10 aydır hapiste yatmasının insanlara başka şeyler çağrıştırdığını söyleyen Ayar, 'O yüzden Fenerbahçeliler bu kadar üzgün, kızgın, sinirli. Ama Aziz başkanda da anladığım kadarıyla fazlasıyla üzüntü hakim. Normalde 15-20 günde bir sağlık kontrolünden geçer. Çünkü yüksek tansiyon ve şeker hastası biri. Ama 10 aydır ceza evinde ve doktor kontrolünden geçemiyor. O da kızgın olduğu için kontrollerini yaptırmıyor. Bunlar küçümsenecek şeyler değil, önemli hastalıklar. Ve tuttuksuz yargılamak gibi son derece rahat uygulanacak bir alternatif varken. Peşin peşin daha dava sonunda ne olacağını belli olmadan bu kadar bir insanın hayatına kastetmek bana hiç şık gelmiyor, bu çok büyük vicdansızlık. Aziz başkanda inşallah Cuma günü çıkacak. Torunlarına kavuşacak, kızlarına, taraftarlarına kavuşacak ' açıklamalarında bulundu.

Lube Ayar, bu zamana kadar iki kere Aziz Yıldırım 'ı ziyarete gittiğinin de altını çizdi. BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı