Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Mit-Emniyet kavgası iddiası

14 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı MİT Müsteşarlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, basında çıkan haberler nedeniyle ortak bir açıklama yaptı.

Bir gazetede 'MİT'le Polisin Savaşı Böyle Başladı' başlığıyla yayınlanan haberde yer alan; MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar arasında istihbarat kavgası yaşandığına ilişkin iddiaların gerçek dışı olduğu vurgulandı.

Özellikle terörle mücadelede önemli görevleri birlikte yürüten bu iki kurumla ilgili verilen haberlerde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ilkesine ve kurumların yıpratılmamasına özen gösterilmesi istenen açıklamada, ''İki kurum arasında ileri düzeydeki işbirliğinin vazgeçilmez unsuru olan kurumlar arası bilgi paylaşımının, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla devam edeceği bilinmelidir.'' denildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı