Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şırnak'ta mayınlı tuzak

13 Haziran 2012 Çarşamba günü yayınlandı Terör örgütü PKK’ya yönelik Hakkari ve Şırnak’ta düzenlenen operasyonlarda bir uzman çavuş ile bir köy korucusu şehit oldu.

Komando Uzman Çavuş Ali Rıza İşbilir, Hakkari-Şırnak sınırında bulunan Kato dağında teröristlerle girdiği çatışmada, Şırnak’ın Besta-Dereler bölgesinde arazi arama-taramasına katılan köy korucusu Arif Güngen de mayına basması sonucu hayatını kaybetti.Şehitlerle ilgili ilk acı haber Şırnak'ın Besta-Dereler bölgesinden geldi. Terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında arazi arama-taraması yapan köy korucuları, araziye önceden döşenen mayının infilak etmesi sonucu Arif Güngen şehit oldu. Güngen’in yanında bulunan korucu Mehmet Bektaş ise ağır yaralandı. Bakteş, Dereler bölgesine çağrılan helikopterle Şırnak Asker Hastanesi’ne sevk edildi ve tedavi altına alındı. Şehit Güngen için ise Şırnak 23 Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'nda cenaze töreni düzenlendikten sonra toprağa verilecek. Hakkari ile Şırnak arasında bulunan Kato dağındaki güvenlik güçlerinin dün gece başlattığı operasyon devam ediyor. Kato dağında temas kurulan bir grup teröristle çıkan çatışmada uzman çavuş Ali Rıza İşbilir şehit oldu. Bölgede operasyonlar devam ediyor .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı