Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Sigara kaçakçılarına ağır darbe

10 Haziran 2012 Pazar günü yayınlandı Osmaniye'de düzenlenen operasyonda 193 bin 470 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen yüklü miktarda gümrük kaçağı sigaraların, Osmaniye güzergahı kullanılarak pazarlanmak üzere batıdaki illere götürüleceği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Yapılan araştırmalarda plakası belirlenen ve kaçak sigara sevkıyatında kullanılan kamyonet, kamyon ve tır Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu ve Güney Çevre Yolu'nda durduruldu.

35 KMZ 76 plakalı kamyonet, 42 TB 286 plakalı kamyon ve 06 PPM 48 plakalı tırda yapılan aramalarda toplam 193 bin 470 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, açlara el konuldu.

Gözaltına alınan Mahmut S. , Muharrem G. , Mehmet E. , Ayhan A. ve Ahmet Y. emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Tuğba Temir/Ali Güreli

Yayıncı: A. Fatih Tekcan


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı