Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

LYS adaylarına müjde!

3 Mayıs 2012 Perşembe günü yayınlandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 2012 Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS)'na başvuru süresini uzattı.

Bankalara sınav ücretini yatırma işlemi 3 Mayıs Perşembe günü saat 17 . 00’de , bireysel başvuru ise saat 23 . 59’da sona erecek . ÖSYM Başkanlığı ' ndan yapılan yazılı açıklamada 24 Nisan ' da başlayan 2012 - LYS’lere başvuruların 30 Nisan ' da tamamlandığına dikkat çekilerek , " Bu süre içerisinde başvuru yapamayan adaylar , aşağıda belirtilen sürelerde başvurularını yapabileceklerdir . 2012 - LYS’lere başvuru yapmak isteyen adaylar , 2 - 3 Mayıs 2012 tarihlerinde ilgili bankalara sınav ücretini yatıracaklardır . Bankalara sınav ücretini yatırma işlemi 3 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 17 . 00’de sona erecektir . " denildi .


Bu süre içinde sınav ücretini yatıran adaylar ile daha önceki başvuru süresi içinde sınav ücretini yatırmış , ancak başvuru işlemini tamamlayamayan adayların ÖSYM’nin http : //ais . osym . gov . tr internet adresinden bireysel olarak veya bir Başvuru Merkezi aracılığıyla başvurularını yapabilecekleri belirtilen açıklamada , " Bu başvuru süresi , 2 Mayıs Çarşamba günü saat 15 . 00’te başlayacak ; 4 Mayıs 2012 Cuma günü ÖSYM Başvuru Merkezlerinde saat 17 . 00’de , ÖSYM’nin http : //ais . osym . gov . tr İnternet adresinden bireysel olarak başvuru yapacaklar için saat 23 . 59’da sona erecektir . Bu süreler kesinlikle uzatılmayacaktır . " denildi . Başvurusunu İnternet üzerinden bireysel olarak yapacak adayların ' Başvurunuz sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir ' uyarısını mutlaka görmeleri ve yazıcıdan çıktı almaları gerektiği konularında uyarılan açıklamada , şu görüşlere yer verildi : " İnternet kullanımında deneyimli olmayan ve işlemlerini eksik yapmaktan çekinen adayların başvurularını bir Başvuru Merkezi aracılığıyla yapmaları yararlarına olacaktır . Adaylar , başvuru işlemini tamamladıktan sonra , 2012 - LYS başvuru bilgilerini ÖSYM’nin http : //ais . osym . gov . tr İnternet adresinden mutlaka kontrol etmelidir . "


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı