Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Trafikte hataya yer yok

1 Mayıs 2012 Salı günü yayınlandı Şanlıurfa'da meydana gelen trafik kazasından 1 kişi öldü, biri ağır olmak üzere 5 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa-Akçakale yolunun 10'uncu kilometresinde 4 aracınkarıştığı kaza saat 07.30 civarında gerçekleşti. İki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazaya iki araç daha karıştı.

Biri resmi araç olmak üzere 06 SBC 123, 63 YY 969, 63 E 9123 ve 63 NP 965 plakalı araçların karıştığı kazada Mehmet Demirkan kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Behçet Ülgen, Ahmet Eren, Recep Cibelik ve Ahmet Demirkan yaralandı.

Kaza sırasında yoldan geçen birkaç koyun da telef oldu. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla şehir merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bu arada kazaya sebebiyet verdiği öğrenilen 63 NP 965 plakalı kamyonet sürücüsü Recep Cibelek olay yerinden kaçtıktan sonra güvenlik güçlerince gözaltına alındığı belirtildi.

Kaza anı yakında bulunan bir işyerinin güvenlik kameralarına da yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüye göre kafa kafaya çarpışan iki aracın çok süratli olduğu görülüyor.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı