Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Metro'da mucize kurtuluş

24 Nisan 2012 Salı günü yayınlandı Mecidiyeköy Metro İstasyonu’nda epilepsi krizi geçiren Ünal Karakoç, rayların üzerine düştü.

Metronun vagonlarının arasına giren Ünal Karakoç, yaralı olarak kurtuldu. Mecidiyeköy Metro İstasyonu 'nda akşam saat 23.00 sıralarında inanılmaz bir kaza yaşandı.

İstasyonda beklerken epilepsi krizi geçiren Ünal Alakoç(35), rayların üzerine düştü. Bu sırada istasyona gelen metronun vagonları arasına sıkışan Ünal Karakoç, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Sedye ile ambulansa taşınan Ünal Karakoç, Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi 'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaşanan kazanın ardından metro seferleri bir süre aksarken, metronun makinisti de ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı