Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Şampiyonlar şampiyonu!

27 Mart 2012 Salı günü yayınlandı Takımın bindiği otobüsü koruyan polislerle taraftarlar arasında arbede yaşandı.

Polis ekipleri biber gazlı müdahalede bulundu. Özel uçakla Azerbaycan’dan İstanbul’a gelen şampiyon takımın oyuncuları, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda coşkulu bir şekilde karşılandı. Yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu, “Şampiyon sarı melekler”, “Deli gibi aşığım Fenerbahçe” şeklinde tezahüratlarda bulundu. Havalimanı çıkışında bir süre taraftarlara eşlik eden voleybolcular ve yöneticiler, şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı. Takımla birlikte dönen Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Nihat Özdemir, “Bu sene daha iyi performans göstererek başka kupaların peşinde olacağız. Ama iyi bir maç çıkardık. Tabii dünkü maç daha önemliydi. Bugün Cannes maçını daha iyi geçtik. İyi bir performans gösterdiler. Oyuncularımızı, teknik kadroyu tebrik ediyorum” dedi.

Takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu, “Söz verdiğimiz gibi yurdumuza kupayla döndük. Çok mutluyuz. Bütün taraftarımıza bütün camiamıza hediyemiz olsun” diye konuştu.

Kulüp yöneticisi Cihan Kamer ise, “Söyleyecek bir şey yok. O kadar mutluyuz ki çok şükür diyoruz. İnşallah kupayı bir daha iade etmeyeceğiz” ifadelerini kulllandı. Takım otobüsüne binen şampiyon voleybolcular, uzun bir araç konvoyuyla birlikte havalimanından ayrıldı.TARAFTARLAR POLİSLE ÇATIŞTIOtobüsün hareket etmesinin ardından Fenerbahçe taraftarları tezahüratlarla araca eşlik etmek istedi. Çıkışa kadar otobüsü korumakla görevli olan çevik kuvvet polisleriyle tartışan taraftarlar, polise taş ve sopalarla saldırdı. Kalkanlarıyla kendini korumaya çalışan çevik kuvvet polisleri, taraftarlara müdahale etti. Grubu sakinleştirmekte zorlanan çevik kuvvet ekipleri, öfkeli kalabalığı dağıtmak için biber gazı kullandı. Grubun dağılmasının ardından takım otobüsü yola devam etti .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı