Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Çocuklarını ısıtamadı kendini astı

16 Mart 2012 Cuma günü yayınlandı Adana'da kocası bir yıldır işsiz kalan genç kadın, maddi imkansızlıktan dolayı bunalıma girerek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi, Aydınlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre dün saat 16:00 sıralarında Emine Akçay'ın 6 yaşındaki oğlu İsa Akçay ağlayarak merdivenlerden inip sokağa çıktı. Komşuları çocuğun yanına giderek ne olduğunu sordu. Çocuk ağlayarak evi gösterdi ancak komşuları ne olduğunu anlamadı. Bunun üzerine komşuları ikinci kattaki eve çıktı. Komşuları eve girdiklerinde iki çocuğu evdeyken diğer odada intihar eden Emine Akçay'ı tavana asılı halde gördü.

Haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde genç kadının öldüğünü tespit etti. Polisler de evde inceleme yaptı.

Genç kadının cesedi asıldığı yerden indirilerek otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Burada yapılan otopsinin ardından genç kadının cenaze eşi tarafından alınarak toprağa verildi.

Akçay'ın komşusu Emine Özal (43), Akçay'ın eşinin 1 yıldır işsiz olduğunu kaynak ustası olmasına rağmen iş bulamadığını belirterek, 'Emine çocuklarına yedirecek ekmek bulamadığı için bunalıma girdi. Evin içine giren polis 'evde yağ bile yok' dedi. Çok büyük maddi sıkıntı yaşıyordu. Bu nedenle intihar etti. 1 yıl önce elektriğini ve suyunu kestiler. Biz yardım etmek istedik ama çok gururlu bir kadındı bizden yardım istemedi 'dedi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı