Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Meclis'te biber gazlı protesto

16 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı TBMM tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir eyleme sahne oldu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı'nın bütçe görüşmeleri öncesi CHP heyeti salona gaz ve maskelerle gelerek, salonda biber gazı sıktı.TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 'nda İçişleri Bakanlığı'nın 2013 bütçesinin görüşüleceği salona önceden gelerek biber gazı protestosuna hazırlanan CHP komisyon üyeleri, salona biber gazı sıktı.

CHP'li milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Musa Çam yüzlerine gaz maskesi takarken, yine CHP milletvekilleri Mevlüt Arslanoğlu ve Müslim Sarı da beraberinde getirdikleri biber gazını havaya sıktı.

Biber gazının havaya sıkılmasından ise öncelikle CHP'li milletvekilleri etkilenirken, salonda bulunan gazeteciler de biber gazından olumsuz etkilendi. Öksürüğe boğulan gazeteciler hava alabilmek için salonun pencerelerine koşarken, CHP'li Süleyman Çelebi ve Musa Çam ise pankart açtı. Pankartta ise, 'Öğrencinin, öğretmenin, işçinin, memurun, emeklinin resmi içeceği 'biber gazı '. Limonlu içiniz ' yazdığı görüldü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı