Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Köpekler bakıcıya, sahibi habercilere saldırdı

25 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı Üsküdar'da, boğuşan 2 pitbull ve 1 rottwieler cinsi köpek, kendilerini ayırmaya çalışan bakıcıyı hastanelik etti.

Yabancı uyruklu bakıcı hastaneye kaldırıldı. Evin sahibi ise olayı görüntülemeye çalışan gazetecilere saldırdı. Olay, Küçüksu Mahallesi Büyük Yamaç Sokak’taki bir evin bahçesinde yaşandı. İddiaya göre, 2 katlı evin bahçesinde yaşayan 2 pitbull ve bir rottweiler aralarında boğuşmaya başladı.

Evin bakıcısı Lana Adeıshvıls (37) köpekleri ayırmak için devreye girdi ancak bu kez de köpekler bakıcıya saldırdı. Evde yaşayanlar, bakıcının çığlıklarını duyarak yardıma koştu. Adeıshvıls, ev halkının yardımıyla yaralı kurtarıldı. Olay polise ve sağlık ekiplerine bildirildi.

Yaralı bakıcı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu sırada olay yerine gelen gazeteciler ise köpeklerin sahibinin hışmına uğradı. Gazetecilere küfürler savuran şahıs, bazı basın mensuplarına tekme atmaya çalıştı.

POLİS İŞİNİ YAPAN BASIN MENSUPLARINDAN KİMLİK İSTEDİ
Yasal çerçevede görevini yapmak için uğraşan gazeteciler, ev sahibinin saldırısına uğrarken, polis, saldırgan şahsı engellemek yerine basın mensuplarını engellemeye çalıştı. Sadece işini yapmaya çalışan gazetecilerden, suçlularmış gibi kimlik isteyen polis, saldırgana sesini bile çıkarmadı.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı