Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Üs bölgesine iftar pususu

4 Ağustos 2012 Cumartesi günü yayınlandı Eruh ilçesi Bilgili köyünde, güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 13 asker yaralandı.

Siirt Valiliği, Eruh ilçesi Bilgili Köyü üs bölgesin yapılan saldırı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada, saldırıda bir askerin şehit olduğu ve yaralı asker sayısının ise 13'e yükseldiği belirtildi. Yaralı askerlerden 1 tanesinin durumunun ağır olduğunu ifade edilen açıklamada, diğer yaralı askerlerde ise hayati tehlikenin bulunmadığı kaydedildi.

Öte yandan AK Parti Siirt Milletvekili ve Türkiye AB Karma Komisyonu Eş Başkanı Afif Demirkıran, Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek yaralılara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Demirkıran, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada -Aldığımız Son habere göre bir şehidimiz var. Daha önce iki diye bana bilgi gelmişti. Maalesef yaralılardan bir tanesinin durumu ağırdır. Tekrar şehit askerimize, Allahtan rahmet diliyorum, kederli ailesine ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimizin, kardeşlerimizin de bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını Yüce Allah'tan diliyorum. Takip ediyoruz. İnşallah şehit sayımızda bir artış olmaz.- dedi.

Muhabir: Ayhan Mergen - Zekeriye Güneş

Yayıncı: Behçet Güngör


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı