Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Saat 01.00, okullar tatil

9 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı İstanbul Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada etkisini sürdürmesi beklenen hava koşullarına paralel olarak anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 9 Ocak Çarşamba günü de ara verileceği bildirildi.

Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamileler de izinli sayılacak.

İstanbul Valiliği ayrıca Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre İstanbul genelinde devam eden kar yağışının Çarşamba günü daha yoğun şekilde sürmesinin beklendiğini de duyurdu.

16 SEFER İPTAL EDİLDİ


İstanbul genelinde devam eden yoğun kar yağışının yarın da devam edeceğinin bildirilmesi üzerine THY de yarın yapacağı 16 seferi bugünden iptal etti.
THY’den yapılan açıklamaya göre dış hatlarda Tiflis, Medine ve Tel Aviv, iç hatlarda ise Kayseri, Bodrum, İzmir, Trabzon ve Adana olmak üzere karşılıklı olarak 16 seferin iptal edildiği duyuruldu.

BEYAZÖRTÜ TÜRKİYE'Yİ KAPLADI

Kar yağışı tüm yurtta etkisini sürdürürken Bursa merkez ile Büyükorhan, Orhangazi ve Gürsu ilçelerinde, Nevşehir, il merkezi ile Ürgüp, Avanos, Derinkuyu, Acıgöl, Kozaklı ve Hacıbektaş ilçeleri ile Niğde'nin Altunhisar ilçesinde, Aksaray ve Konya’da Cihanbeyli İlçesi’nde ve Selçuklu İlçesi’nde taşımalı sistemle eğitim gören öğrenciler için, Erzurum’un Aşkale ilçesinde, Bolu'da okullar yarın da tatil edildi.

Kars il genelinde de ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini, engelli ve hamile çalışanların da izinli sayılacağını belirtilirken Düzce il genelinde, Bartın’da ise merkez ilçede ilk ve orta dereceli okulların yarın da tatil edilmesine karar verildi.

Öte yandan İstanbul Üniversitesi'nden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı nedeniyle bugün ikinci öğretim sınavları ve derslerine; yarın da üniversitede eğitime ara verildiği belirtildi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı