Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Hız, alkol, dikkatsizlik kazaları getirdi

2 Ocak 2013 Çarşamba günü yayınlandı İzmir'in Konak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında gazeteci Fethi Doğan Öner, ailesi ile birlikte yeni yıl kutlamasına giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Kazada Öner’in oğlu ve eşi ile yoldan geçen bir vatandaş da yaralandı . 2013’e dakikalar kala İzmir’de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi , 3 kişi ise yaralandı . Edinilen bilgiye kaza kaza gece 23 : 55 ' de gerçekleşti . İddialara göre Fethi Doğan Öner ' in ( 36 ) kullandığı 35 RS 567 plakalı otomobil Mustafa Kemal Sahil Bulvarı No 583 önünde aşırı hız nedeniyle yoldan çıkarak yol kenarındaki ağaca da çarparak deniz tarafındaki yürüyüş yoluna uçtu . Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi . Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde araç sürücüsü Fethi Doğan Öner ' in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi . Araçta sıkışan sürücünün eşi Nesrin Öner ( 33 ) ve çocukları Yiğit Öner ( 10 ) ise AKS 110 ekiplerinin çalışmasının ardından sıkıştıkları yerden çıkarılarak 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı . Aracın takla attığı sırada sahilde yürüyüş yapan Ömer Fidan ( 28 ) isimli vatandaş ise takla atan araçtan fırlayan cisimlerin üzerine isabet etmesiyle yaralandı . Hafif şekilde yaralanan fidan da 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı .

Kazada hayatını kaybeden Fethi Doğan Öner ' in cenazesi İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Morguna kaldırıldı .

Öner ' in Yeni Asır Gazetesi Spor Servisinde Sayfa sekreteri olarak görev yaptığı ve sarı basın kartı sahibi olduğu öğrenildi . Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi . Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı