Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

'Hatalı Dönüş'le Öldürdü

21 Mart 2012 Çarşamba günü yayınlandı Şişli'de, kurallara aykırı bir şekilde dönüş yapan taksi, karşı şeritten gelen motosiklet ile çarpıştı.

Motosikletinden fırlayan sürücü hayatını kaybetti. Olay, Şişli Halaskargazi Caddesi üzerinde, dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Kamil Piliz 'in (58) kullandığı 34 TFT 76 plakalı ticari taksi, cadde üzerinde hatalı dönüş yaptı. Bu sırada Taksim 'den Şişli istikametine giden Mehmet Nurullah Turgut 'un (28) kullandığı 34 GAS 54 plakalı motosiklet duramayarak taksiye çarptı. Mehmet Nurullah Turgut yere savruldu.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Turgut 'un öldüğü anlaşıldı. Olay yerinde cesedi gören bazı vatandaşlar gözyaşlarını tutamadı. Motosiklet sürücüsünün cesedi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Taksi sürücüsü ise gözaltına alınarak Harbiye Polis Merkezi'ne götürüldü. Ahmet İlhan isimli bir görgü tanığı, “Işıklarda yan yanaydık zaten. O gitti ben arkadaşlarla vedalaşıp döndüm. Üç dakika önce önümden geliyordu. Sonrasını görüyorsunuz. Taksicileri eğitime alsınlar. Her önüne gelen taksiye çıkmasın. Yol bilen, dikkatli insanlar araç kullansın. Bunlarda aynaya bakmak, sinyal vermek kural değil, bunlar sadece yolda gitmeyi bilirler. Tersten dönerler. Kaldırıma çıkarlar. Geri geri gelirler. 10 yıldır motor kullanıyorum bir tane saygılı taksiciye rastlamadım” dedi. Mikail Kızıldağ adlı vatandaş ise, “Biz marketten çıkıyorduk. Arkamızı döner dönmez bir ses geldi. O sırada taksici dönüş yapıyordu. Motor burada yol boşken hızlı geliyordu. Vurduğu gibi zaten orada çakıldı yere” şeklinde konuştu. Kaza sebebiyle bir süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasından sonra normale döndü.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı