Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Terör ve Suriye Masada

28 Şubat 2012 Salı günü yayınlandı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında toplanan MGK'ya Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in de katıldığı açıklandı.

Geçirdiği ikinci ameliyatın ardından bir süre dinlenen ve çalışmalarını İstanbul 'da sürdüren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü Milli Güvenlik Kurulu toplantısıyla rutin mesaisine başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Çankaya Köşkü 'nde yapılan toplantı 13.30'da başladı.

Kurulun önemli gündem maddeleri arasında Suriye 'deki durum ve terör olayları bulunuyor.

Ayrıca Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer 'in de MGK toplantısına katıldığı belirtildi. Bakan Dinçer 'in kamuoyunda 4+4+4 olarak bilinen yeni eğitim sistemiyle ilgili bir brifing vereceği öğrenildi.

MGK ÖNCESİ TOPLANTI

MGK toplantısı öncesi Başbakan Tayyip Erdoğan, kurul üyesi bakanlarla bir araya geldi. Başbakanlık Resmi Konutu'nda 1 saat 45 dakika süren toplantıya Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarı Hakan Fidan da katıldı.

ERDOĞAN GRUPTA KONUŞACAK

Erdoğan Salı günü ise TBMM 'de partisinin grup toplantısında milletvekillerine hitap edecek. Pazartesi günleri yapılan Bakanlar Kurulu toplantısının ise Çarşamba günü yapılması bekleniyor.

Son olarak 30 Ocak 'ta toplanan Bakanlar Kurulu yoğun bir gündemde Çarşamba günü Başbakan Erdoğan başkanlığında toplanacak. Erdoğan 'ın Perşembe günü ise haftalık olağan görüşmelerini gerçekleştirmesi beklenirken, rutin program kapsamında çeşitli kabullerinin de olması öngörülüyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı