Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Dr. Yüz nakli'ne tebrik...

2 Şubat 2012 Perşembe günü yayınlandı Türkiye'nin ilk yüz naklini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile öğle yemeği yedi.

Başbakan Erdoğan ile yedikleri yemeği, Meclis 'te vekillerle sohbeti sırasında anlatan Özkan, AK Parti Genel Merkezi 'nde Başbakan ile yemek yediğini söyledi. 'Yemeğin bir saat sürdüğünü söyleyen Özkan, “Başbakan, herkesin merak ettiği soruları sordu. Hasta ile görüşmek istediğini söyledi. Bir takvim belirlemedik. Bu görüşme Antalya'da olabilir, belki telefonla da olabilir. Kendisi zaten ameliyattan sonra arayıp kutlamıştı. Şimdi de kutladı.'' dedi.

Hasta Acar'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Özkan, bundan sonraki beklentisinin, rahim nakli yapılan hastanın bir çocuk doğurması olduğunu ifade etti. Özkan, yüz nakillerinin devlet tarafından karşılanacağı konusunda SGK Başkanı'nın söz verdiğini ifade etti.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı