Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

İran Suriye Zirvesinde Yok!...

9 Kasım 2012 Cuma günü yayınlandı Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad, Batılı ülkelerin Suriye'ye müdahale karar vermesi durumunda tüm dünyanın bunun sonuçlarını hissedeceğini söyledi.

Rus kanalına konuşan Esad, "Eğer olursa bu işgalin bedeli, tüm dünyanın katlanabileceğinden çok daha fazlası olacaktır. Çünkü Suriye bölgede sekülarizmin, istikrarın, birlikte var olmanın Son kalesi. Suriye'de bir probleminiz varsa, bu Atlantik'ten Pasifik'e kadar tüm dünyayı etkileyen bir domino etkisi oluşturacaktır" dedi.

Batı'nın böyle bir müdahaleye başvuracağını sanmadığını söyleyen Esad, bununla birlikte bir müdahale olması halinde kimsenin bunun hesabını veremeyeceğini dile getirdi. Suriye'den ayrılmayacağını vurgulayan Esad, doğduğu ülkede ölmesi gerektiğine inandığını söyledi.

Esad, "Ben kukla değilim. Batı tarafından Batı'ya veya herhangi bir ülkeye gitmek için yapılmadım. Suriyeliyim. Suriye'de yaşamalı ve Suriye'de ölmeliyim" ifadelerini kullandı .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı