Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Gülen'in kardeşi toprağa verildi

15 Ekim 2012 Pazartesi günü yayınlandı Nidai Gülen'in Cenaze Namazına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, Sağlık Bakanı Akdağ İle Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım Katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Nidai Gülen'in cenaze törenine katılmak üzere özel uçakla Ankara'dan Erzurum'a geldi.

Erzurum Havalimanı'nda Vali Sebahattin Öztürk ve öteki yetkililer tarafından karşılanan bakanlar Çelik, Akdağ ve Yıldırım, cenaze namazına katılmak üzere Lala Paşa Camisi'ne geçti.

İlahiyatçı-yazar Mehmet Ali Şengül'ün kıldırdığı cenaze namazına, Gülen'in yakınlarının yanı sıra bakanlar Çelik, Yıldırım, Akdağ, Vali Sabahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazın ardından Gülen'in cenazesi Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyüne götürülerek, aile mezarlığında babası Ramiz Gülen'in yanında toprağa verildi.

Gülen'in kardeşleri ile çocukları Fatih, Cüneyt ve Usame Gülen, köydeki Gülen Eğitim Araştırma ve Kültür, Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı önünde taziyeleri kabul etti. Bakanlar Çelik, Yıldırım ve Akdağ burada aileye taziyelerini iletti.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Yayıncı: Emine Konuk


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı