Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Has Parti artık yok

20 Eylül 2012 Perşembe günü yayınlandı Kendi adına bir hastanesi bulunan Opr.Dr. Seyfi Şahin, MHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayacak.

Nevşehir ili Gülşehir ilçesi doğumlu olan Şahin, doktorluk mesleğini icra ederken, eski adı Milliyetçi Çalışma Partisi olan ve 12 Eylül 1980 askeri darbesinden sonra Milliyetçi Hareket Partisi ismini alan partide, merkez yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.

Konuşmalarında sık sık MHP Merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’ten çok etkilendiğini ifade eden ve “Başarılarımı bu bilgilere borçluyum” diyen Şahin, 80 yıllarda Muhafazakar Parti ve MÇP’den Nevşehir milletvekili adayı da olmuştur. Şahin, ayrıca, MHP’de uzun süre başkanlık divanı ve genel sekreter yardımcılığı görevlerinde de bulunmuştur.

Kayseri’de kendi adının taşıyan bir tıp dal merkezinde yönetici ve doktor olarak çalışan Şahin, evli ve iki çocuk babasıdır .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı