Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Suriye eylemcilerine gaz!

18 Eylül 2012 Salı günü yayınlandı Hatay Valiliği tarafından yasaklanmasına rağmen eylem yapan gruba polis müdahale etti

Biber gazı ve tazyikli su ile müdahale edilen grup, ana sokaklarda eylemlerine devam edince polis müdahalesini sertleştirdi.

CHP'Lİ GÖK DE DESTEK VERDİ

CHP Milletvekili İsa Gök'ün de destek verdiği eylemde, CHP Hatay milletvekilleri Refik Eryılmaz ve Hasan Akgül'ün tüm ısrarlı uyarılarına rağmen dağılmayan yaklaşık bin 500 kişilik grup, Armutlu Mahallesi'ni harabeye çevirdi.

Dikkat! Bu yöntemle ingilizceyi ana diliniz gibi konuşabileceğiniz aklınıza gelir mi?

Konut kredisi almak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Çevre illerden gelen takviye kuvvetlerle birlikte Hatay emniyeti saat 16.30 sıralarında başlayan eylemi sonlandırmak için kent genelindeki tüm ara sokaklara çalışıyor.

2'Sİ POLİS 4 KİŞİ YARALANDI

Gergin anların yaşandığı eylemde protestocular, bir süre oturma eylemi yaptı. Daha sonra yürüyüşe geçen gruba polisin uyarıları devam etti. Yürüyüşte ısrar eden eylemcilere çevik kuvvet polisleri biber gazı sıkarak müdahale etti. Gruptan bazı kişiler, polislere taş atarak karşılık verdi. Çıkan olaylarda bir kişi yaralandı. Göstericiler, ara sokaklara kaçarak, dağıldı.

İşçi Partisi'nin izinsiz 'Barış ve Kardeşlik Şöleni'nde çıkan olaylarda 2'si polis 4 kişi yaralanırken 2 polis otosu atılan taşlardan hasar gördü. Antakya genelinde güvenlik önlemleri devam ediyor.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı