Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Ha Silah Ha Direksiyon!

6 Haziran 2012 Çarşamba günü yayınlandı Kanal D televizyonu Ankara bürosunda çalışan Harun Bayhan'ın hayatını kaybettiği ve muhabir Yasemin Doğan'ın ise yaralandığı trafik kazasının görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara'da Kanal D televizyonu Ankara bürosunda çalışan Harun Bayhan'ın hayatını kaybettiği ve muhabir Yasemin Doğan'ın ise yaralandığı trafik kazası MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Kazaya neden olan çıkarıldığı mahkemece tutuklanan diğer araç sürücüsü Onur Koyuncu'nun 346 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kaza iki gün önce Eskişehir yolu üzerinde meydana geldi. Yolda hızla ilerleyen ve 346 promil alkollü olduğu öğrenilen Onur Koyuncu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı yöne geçen otomobil yolda ilerleyen Kanal D televizyonu Ankara bürosunda çalışan Harun Bayhan ve Yasemin Doğan'ın bulunduğu otomobile hızla çarptı. Harun Bayhan çarpmanın etkisiyle otomobilde sıkışarak hayatını kaybetti. Yasemin Doğan ile diğer sürücü Onur Koyuncu yaralandı. Kazaya neden olan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Onur Koyuncu'nun 348 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza, MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı