Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Bakanların Fotoğraf Merakı!

5 Haziran 2012 Salı günü yayınlandı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur fotoğraf makinesini elinden düşürmüyor.

Maliye Bakanlığının 2 numaralı ismi Cantimur tam bir fotoğraf meraklısı. Kendisini ziyarete gelen misafirlerinin fotoğraflarını çekmeyi ihmal etmeyen Cantimur, fotoğraf merakının doğayı ve doğal yaşamı çok sevmesinden kaynaklandığını söyledi.

31 Mayıs 2012 Perşembe günü Maliye Bakanlığında başladığı yeni görevinin Türkiye için ne kadar büyük bir önem arz ettiğini çok iyi bildiğine vurgu yapan Cantimur, “Görevim ile birlikte fotoğrafa olan merakımı da birlikte yürütüyorum. Fotoğraf makinemi yanımdan hiç ayırmıyorum. Gördüğüm doğal güzellikler başta olmak üzere beni ziyarete gelen konuklarımın da fotoğraflarını çekerek dosyamda saklıyorum. Fotoğraf çekmek ve doğal güzellikleri ortaya çıkarmak bende küçük yaşlardan bu yana büyük bir tutku haline geldi. Son derece zevkli bu tutkumdan bir an olsun vazgeçemiyorum” dedi.

Cantimur, kendisinde hobi haline gelen bu tutkusunu son olarak kendisini Maliye Bakan yardımcısı olduktan sonra ilk ziyarete gelen Simavlı gazetecilerin fotoğraflarını çekerek ortaya koydu.

Simavlı gazetecilere çektiği fotoğrafları gösteren çiçeği burnundaki Bakan Yardımcısı Cantimur, “Bakın bakalım. Sizinkiler mi benim çektiklerim mi güzel olmuş” diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi .


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı