Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Heyecan dorukta

27 Mayıs 2012 Pazar günü yayınlandı Eurovision şarkı yarışmasındaki temsilcimiz Can Bonomo Bakü'den Beyaz Show'a bağlanarak, yarı finalde heyecan dolu anları anlattı.

Azerbaycan şivesiyle herkese iyi akşamlar dileyen Can Bonomo, keyfinin yerinde olduğunu ifade ederek, yarı finalde yaşadığı heyecanı anlattı.
İsminin açıklanmasını beklerken heyecandan ölebileceğini söyleyen Bonomo 'Ecza sektörüne çok faydamız oldu. Çok şekilli oldu ratingte oldu. Bakülü kardeşlerimiz ve Türkler var burada. Salonun yüzde 60'ını bizler dolduruyoruz. Onlar gümbür gümbür bağırdılar ve deli oldular. En son Türkiye denilince zaten ben öyle bir uyumuşum orada. ' dedi.

İsveç ve Malta temsilcilerini kendinden başka favori olduklarını söyleyen Bonomo, yarışmaya Rusya'dan katılan nineler içinde 'Ben onları yerim. Çok şirinler ve çok güzeller ' ifadesini kullandı.

BEYAZ GAZETE


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı