Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Patlama anı görüntülendi!

6 Nisan 2012 Cuma günü yayınlandı Somali’nin başkenti Mogadişu’da meydana gelen patlama sonucunda en az 10 kişinin öldüğü bildirildi.

Al-Shabab’ın üstlendiği intihar saldırısı içerisinde resmi yetkililerin bulunduğu bir tiyatroya yapıldı.Mogadişu’da bulunan bir tiyatroya yapılan intihar saldırısında en az 10 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlerin arasında hükümet yetkililerinin de olduğu bildirilen saldırıda, birçok gazetecinin de yaralandığı ifade ediliyor.

Polis yetkililerinin verdiği bilgilere göre patlama sırasında tiyatroda bir çok hükümet çalışanı vardı ve yaralılar arasında Somali Ulusal Planlama bakanı da bulunuyor. Somali Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada saldırıda Somali Olimpiyat Komitesi başkanı ve Futbol Federasyonu başkanı da hayatını kaybetti.

1990 yılında iç savaş sebebiyle kapatılmasının ardından geçen ay tekrar açılan tiyatroda Somali Ulusal Televizyon Kanalı’nın ilk yıl kutlaması yapılıyordu.


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı