Beyaz Gazete Ana Sayfa
Genişlet Işıklar
Bu Haber Diğer Kanallarda Nasıl Sunuldu

Kongrede silahlar konuştu

6 Şubat 2012 Pazartesi günü yayınlandı Spor Toto Süper Lig'de büyük sıkıntı yaşayan ve puan durumunda son sırada bulunan Ankaragücü'nde başkanlık seçimi yapılıyor.

  M.K.E Genel Müdürlüğü binasında yapılan kongrede Erdal Şanlı ve Haluk Ilıcan başkalığa adaylığını açıkladı. Uzun süredir içinde bulunduğu kaostan kurtulmaya çalışan Ankaragücü yeni başkanını seçmek için MKE Genel Müdürlüğü`nde bir araya geldi.
Olağanüstü güvenlik önlemlerinin alındığı genel kurula delegeler ve basın mensupları dışında kimse alınmadı. Salon dışında kalan taraftarlar ise tezahüratlarla geçmiş yönetimleri protesto etti. Genel kurula silah sokulacağı ihbarı alan polis ise delegeleri ve basın mensuplarını iki ayrı noktada didik didik arayarak içeriye aldı.

Kongre öncesi konuşma yapan başkan adaylarından Erdal Şanlı, dünyanın hiçbir yerinde böyle bir yönetim ve kulübün bulunmadığını, göreve gelmeleri halinde geçmişe dönük hesapların inceleneceğini ve yapılan usulsüzlükler karşısında herkesin hukukun karşısında hesap vereceğini söyledi.
Yanında getirdiği bir ceket ve bir formayı delegelere gösteren Şanlı, kendilerinin Ankaragücü forması giydiklerini takdirin delegelerde olduğunu vurgulayarak isteyenlerin bazılarının ceketini giyenlere oy verebileceğini söyledi.
Kongrede daha sonra söz alan diğer başkan adayı Haluk Ilıcan, Şanlı`nın elinde ceket ve formayla yaptığı konuşmaya tepki göstererek kimsenin arkasında olmadığını kendi iradesi ve isteğiyle göreve talip olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçildi. İki başkan adayı birbirine başarı dileyerek beraber oy kullandı. Öte yandan mevcut başkan Sami Altınyuva ise genel kurula katılmadı.

 


HABERDAR OLMAK İÇİN MAİL BÜLTENİMİZE KAYIT OLUN
Copyright BeyazGazete.Com ' Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir. Kaynakları beraberinde belirtilmiştir. Haberleri kopyalamayınız. Norm Yazılım
Ajanslar
yukarı